Οι φοιτητές του ΑΠΘ που αγνοούνται!

Αγνοούνται πολλοί φοιτητές του ΑΠΘ

Φοιτητικές Ειδήσεις: Παγωμάρα επικρατεί στην φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνολικά οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη έχουν φτάσει τους 57. Οι αγνοούμενοι που έχουν δηλωθεί από τις οικογένειές τους ανέρχονται σε 54 δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Αγωνιώδεις κλήσεις μέσω social media κάνουν από τις πρώτες ώρες που έμαθαν ότι τα ονόματα των αγαπημένων τους δεν ήταν στη λίστα των τραυματιών συγγενείς και φίλοι όσων επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Ευαγγελισμού κοντά στα Τέμπτη.  


Πολλοί από τους επιβαίνοντες φοιτούν στο ΑΠΘ και λόγω τριημέρου είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε ο φοιτητής του ΑΠΘ Γιώργος Παπάζογλου, γιος Καθηγητή του ΑΠΘ

Πολλά ονόματα κάνουν τον γύρο των social media με τις οικογένειες, φίλους αλλά και κόσμο που κοινοποιεί για να βοηθήσει. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή δήλωσε για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου ότι οι νεκροί έχουν φτάσει τους 57.

Ονόματα φοιτητών του ΑΠΘ που αγνοούνται: Αναστασία ΠαπαγγελήΑγάπη ΤσακλίδουΕλένη ΤσίντζαΑναστάσιος ΚουτσόπουλοςΑναστασία ΑδαμίδουΚυπριανός Παπαϊωάννου, Γιώργος ΠαπάζογλουΕλπίδα Χούπα.

1. Ανάμεσα στους αγνοουμένους και η Αναστασία Παπαγγελή η νεαρή φοιτήτρια από την Λυκούρια Καλαβρύτων. Η Αναστασία Παπαγγελή πήγαινε στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει Γεωπονική στο ΑΠΘ.

Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης φοιτήτριας, από την Λυκούρια Καλαβρύτων, Αναστασίας Ηλ. Παπαγγελή, η οποία βρισκόταν στο τρένο ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτό συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Περισσότερα ΕΔΩ.

2. Αγάπη Τσακλίδου, φοιτήτρια του ΑΠΘ. Επέβαινε στο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Νέα Ενημέρωση: Περισσότερα ΕΔΩ.

3. Φοιτήτρια του τμήματός ΠΤΔΕ του ΑΠΘ, Ελένη Τσίντζα.

Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός της φοιτήτριας, Ελένης Τσίντζα. Περισσότερα ΕΔΩ.

4. Ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος ήταν φοιτητής Γεωπονικής στο ΑΠΘ.

Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός του 20χρονου φοιτητή Γεωπονικής του ΑΠΘ, Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ο οποίος σκοτώθηκε στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Περισσότερα ΕΔΩ.

5.Γιώργος Παπάζογλου ήταν φοιτητής στο πτυχίο στο Τμήμα Φυσικής στο ΑΠΘ. Περισσότερα εδώ.

Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, 22 ετών, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ. Περισσότερα ΕΔΩ.

Γιώργος Παπάζογλου φοιτητής Φυσικής ΑΠΘ (γιος καθηγητή ΑΠΘ)

6. Η Αναστασία Αδαμίδου ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια Οδοντιατρικής στο ΑΠΘ. Ήταν 24 χρονών με καταγωγή από την Πάφο. Βρισκόταν στο τρένο μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και νοσηλεύεται.

Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός της! Ακόμη ένας τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα στον εφιάλτη που ζει η οικογένεια της Αναστασίας Αδαμίδου, φοιτήτρια Οδοντιατρικής του ΑΠΘ, η τύχη της οποίας αγνοείτο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Περισσότερα ΕΔΩ.

7. Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου ήταν φοιτητής της Νομικής του ΑΠΘ. Είναι 23 ετών με καταγωγή από την Κύπρο.

Νέα Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε η σορός του άτυχου νέου. Όπως ενημερώνει το περιβάλλον του, η σορός του άτυχου νέου ταυτοποιήθηκε απόψε μέσω DNA. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κατά προτεραιότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η επώδυνη διαδικασία. Περισσότερα ΕΔΩ.

8. Η Ελπίδα Χούπα ήταν φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ.

Νέα Ενημέρωση: Άλλη μια αγνοούμενη από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για την 28χρονη Ελπίδα Χούπα, η οποία ήταν φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ. Περισσότερα ΕΔΩ.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΑΠΘ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Εκτός από τους φοιτητές του ΑΠΘ, αγνοούνται επίσης: 

1. Αναζητείται η Κλαούντια Λάτα, φοιτήτρια του Ιατρικού Τμήματος ΣΣΑΣ.

2. Η Μπέζα Φραντσέσκα είναι φοιτήτρια τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

ΑΠΘ: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στους φοιτητές σχετική με σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Φοιτητής του ΑΠΘ χαροπαλεύει στη ΜΕΘ / Ο μόνος επιζών από το καμένο πρώτο βαγόνι

Σύγκρουση Τρένων: Νεκροί φοιτητές! / Γύριζαν στις Σχολές τους μετά το τριήμερο (Live Update)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr