ΑΠΘ: Αναστολή μαθημάτων στη Νομική Σχολή

ΑΠΘ: Αναστολή μαθημάτων την Τετάρτη 19/10 στη Νομική Σχολή

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Με email-ανακοίνωση που έλαβαν (πριν από λίγο) οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, τους γνωστοποιήθηκε από τον Κοσμήτορα της Σχολής, Παναγιώτη Γκλαβίνη, ότι:

«Αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου δεν Θα γίνουν μαθήματα όλη την ημέρα, ούτε με φυσική παρουσία στη Σχολή, ούτε διαδικτυακά, δεδομένου του γεγονότος που συνέβη σήμερα, το οποίο -τύχη αγαθή- δεν είχε τις τραγικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει».


Ολόκληρο το email που έλαβαν οι φοιτητές της σχολής:

«Αγαπητές και αγαπητοί μας,  

Σας γράφω για να σας ανακοινώσω ότι ο συμφοιτητής σας είναι, ευτυχώς, καλά στην υγεία του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων συναδέλφων μας ιατρών καθηγητών και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου δεν Θα γίνουν μαθήματα όλη την ημέρα, ούτε με φυσική παρουσία στη Σχολή, ούτε διαδικτυακά, δεδομένου του γεγονότος που συνέβη σήμερα, το οποίο -τύχη αγαθή- δεν είχε τις τραγικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει.
Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τόσο εγώ όσο και όλο το προσωπικό της Σχολής μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης».

Ο Κοσμήτορας
Παναγιώτης Γκλαβίνης

Καθηγήτρια ΑΠΘ: Υπάρχει μεγάλη προσέλευση φοιτητών και δεν έχουμε αίθουσες

Πτώση Φοιτητή ΑΠΘ: Τι είπε η καθηγήτρια για τον φοιτητή που έπεσε στο κενό και η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου

ΑΠΘ: Η απόφαση του Φ.Σ. Νομικής για την πτώση του συμφοιτητή τους από τον 3ο όροφο εν ώρα μαθήματος

ΣΟΚ στο ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον 3ο όροφο εν ώρα μαθήματος / Καθόταν σε περβάζι επειδή δεν υπήρχε θέση (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr