ΑΠΘ: Επιστροφή των φοιτητών με υποχρεωτική χρήση μάσκας

ΑΠΘ: Επιστροφή των φοιτητών με υποχρεωτική χρήση μάσκας

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Ο Σεπτέμβρης μάς καλεί να τον καλωσορίσουμε και το ΑΠΘ μας υποδέχεται με την έναρξη της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου με υποχρεωτική χρήση μάσκα.. με το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο να βρίσκεται προ των πυλών.

Συγκεκριμένη αναφορά για την διαδικασία επιστροφής των φοιτητών στα Πανεπιστήμια δεν έχει γίνει ακόμη. Εν αναμονή της σχετικής απόφασης που θα καθορίζει την διαδικασία.


Το ΑΠΘ ανακοίνωσε την επιστροφή στα αμφιθέατρα με μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Σημαντικότερο εξ αυτών η χρήση μάσκας εντός των χώρων ΑΕΙ και βιβλιοθηκών (ενδεικτικά αίθουσες, αμφιθέατρα) που διεξάγονται οι εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της πρυτανείας του ΑΠΘ:

"Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά, με υγεία!

Ενόψει της επιστροφής μας στις εκπαιδευτικές διαδικασίες, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για την ασφάλεια όλων και σύμφωνα με τα ισχύοντα "η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των Α.Ε.Ι./Βιβλιοθηκών (ενδεικτικά αίθουσες, αμφιθέατρα) εντός των οποίων διεξάγονται κάθε είδους εξετάσεις για όλα ανεξαιρέτως τα πρόσωπα που εισέρχονται σε αυτούς (φοιτητές, υποψηφίους, μέλη ΔΕΠ, επιτηρητές, λοιπό προσωπικό)."

Δημήτριος Στ. Κωβαίος
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr