Αρχιτεκτονική ΑΠΘ: Για την εξέταση θα χρειαστείτε πάσο, στυλό και... βάρκα

Αρχιτεκτονική ΑΠΘ: Για την εξέταση θα χρειαστείτε πάσο, στυλό και... βάρκα

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών από ότι μαρτυρούν οι εικόνες συνεχίστηκαν και στον εσωτερικό της πολυτεχνικής σχολής ΑΠΘ με την πτέρυγα της αρχιτεκτονικής να έχει πλημμυρίσει.

Τα χάλια που προκάλεσαν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις στον εσωτερικό της πολυτεχνικής σχολής ΑΠΘ με την πτέρυγα της αρχιτεκτονικής να έχει πλημμυρίσει, αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες και το κείμενο που απέστειλαν στα «Φοιτητικά Νέα» εκπρόσωποι της Πανσπουδαστικής.


Οπως σημειώνουν, «έτσι μοιάζει το πανεπιστήμιο που λαμβάνει χρηματοδότηση με βάση την αξιολόγηση. Οι επιχειρήσεις βγάζουν κέρδη στα εργαστήρια του πολυτεχνείου και οι αρχιτέκτονες φοιτητές μαζί με τα εκατοντάδες ευρώ που δίνουν για αναλώσιμα, μακέτες και απαραίτητα υλικά ας έπαιρναν και …ομπρέλα!»

Η ανακοίνωση

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών από ότι μαρτυρούν οι εικόνες συνεχίστηκαν και στον εσωτερικό της πολυτεχνικής σχολής ΑΠΘ με την πτέρυγα της αρχιτεκτονικής να έχει πλημμυρίσει!

Αν κάποιος ψάχνει αποδείξεις των συνεπειών των αντιεκπαιδευτικών αναδιαρθρώσεων των κυβερνήσεων, της χρόνιας υποχρηματοδότησης και υποστελεχωσης των σχολων φτάνει να δει σε τι κατάσταση είναι η πτέρυγα της αρχιτεκτονικής μια βροχερή μέρα του Ιούνη!

Έτσι μοιάζει το πανεπιστήμιο που λαμβάνει χρηματοδότηση με βάση την αξιολόγηση. Οι επιχειρήσεις βγάζουν κέρδη στα εργαστήρια του πολυτεχνείου και οι αρχιτέκτονες φοιτητές μαζί με τα εκατοντάδες ευρώ που δίνουν για αναλώσιμα, μακέτες και απαραίτητα υλικά ας έπαιρναν και …ομπρέλα! Ως εδώ!

Όσο για τους υποστηρικτές της πολιτικής που χτυπά τις σπουδές μας, από την μια έχουμε τη κυβερνητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που με σθένος υποστηρίζει όλες τις αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις και από την άλλη τα ΕΑΑΚ που δεν βγάζουν κιχ για την ανάγκη αύξησης της χρηματοδότησης του Τμήματος, της βελτίωσης των υποδομών, όλων των εγκαταστάσεων της Πολυτεχνικής βάζοντας έτσι πλάτη σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.

Το πανεπιστήμιο της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, το πανεπιστήμιο ΑΕ μυρίζει μούχλα και το απορρίπτουμε! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους σπουδών, αναβάθμιση των υποδομών, του εργαστηριακού εξοπλισμού, προσλήψεις καθηγητών! Δυναμώνουμε τον σύλλογο μας, δυναμώνουμε τη διεκδίκηση!

Εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική Κ. Σ. Στην Αρχιτεκτονική ΑΠΘ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr