ΑΠΘ: «Σήμερα στο αμφιθέατρο θα υπάρχει μια κενή θέση... αυτή του Άλκη»

ΑΠΘ: «Σήμερα στο αμφιθέατρο θα υπάρχει μια κενή θέση... αυτή του Άλκη»

Σήμερα στο αμφιθέατρο θα υπάρχει μια κενή θέση... αυτή του Άλκη, δήλωσε ο Νίκος Παπαϊωάννου - Σήμερα θα έδινε εξετάσεις, αλλά η κόλλα του θα είναι λευκή...

Για αποτρόπαια και δολοφονική ενέργεια έκανε λόγο ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, μιλώντας για τη δολοφονία του 19χρονου στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - EKTAKTO: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου φοιτητή Άλκη!

Ο κ. Παπαϊωάννου, τόνισε πως σήμερα στο αμφιθέατρο θα υπάρχει μια κενή θέση .. αυτή του Άλκη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, σήμερα θα έδινε εξετάσεις, αλλά η κόλλα του θα είναι λευκή.

«Ο Αθλητισμός μπορεί να διδάξει Παιδεία, αλλά δυστυχώς θρηνούμε τέτοια γεγονότα. Η Πολιτεία θα πρέπει να πάρει πιο στυγνές, πιο δύσκολες αποφάσεις για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο», σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου.

Στο μεταξύ, άνθρωποι κάθε ηλικίας εξακολουθούν να αφήνουν λουλούδια, σημειώματα, κεριά και κασκόλ του Άρη στο σημείο που σκότωσαν τον 19χρονο Άλκη, επί της οδού Θεοδώρου Γαζή.

Σημειώνεται ότι χθες προσήχθησαν στην ΓΑΔΘ τρία άτομα, τα οποία εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στη δολοφονική επίθεση.

Φοιτητής του ΑΠΘ ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Θεσσαλονίκη!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr