Κανόνες Λειτουργίας (2021) Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας

Κανόνες Λειτουργίας (2021) Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας

1. Όλοι οι Κατασκηνωτές οφείλουν να γνωρίζουν, να σέβονται και να τηρούν τους Κανόνες της Κατασκήνωσης, τους οποίους και αποδέχονται ανεπιφύλακτα κατά την είσοδό τους σε αυτή.

2. Η μη τήρηση των Κανόνων μπορεί να έχει ως συνέπεια ακόμη και την αποπομπή από το χώρο της Κατασκήνωσης.


Ειδικότερα:

  • Κατασκηνωτής, ο οποίος ενοχλεί συνεχώς τους υπόλοιπους και αγνοεί τις επανειλημμένες συστάσεις των υπευθύνων της Κατασκήνωσης, απομακρύνεται από αυτήν.
  • Η σκόπιμη εξαπάτηση της Κατασκήνωσης, επισύρει ποινή προστίμου 10πλάσιου χρηματικού ποσού από την απώλεια των εσόδων που προκαλεί.
  • Η σκόπιμη πρόκληση φθορών στην περιουσία της Κατασκήνωσης, από αμέλεια ή κακόβουλη ενέργεια, τιμωρείται με χρέωση ίση προς το κόστος αποκατάστασης της φθοράς και, ανάλογα με το μέγεθός της, με ποινή επίπληξης ή και αποβολής από το χώρο.

3. Σκηνή που εγκαταλείπεται (κενή) για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 4 ημερών, μεταφέρεται στην αποθήκη υλικού και ο χώρος διατίθεται για χρήση σε άλλους κατασκηνωτές. Με το τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου, εάν δεν αναζητηθεί η σκηνή από τον κάτοχό της, η Κατασκήνωση δεν υποχρεούται στην επιστροφή της.

4. Η παράνομη παραμονή των αυτοκινήτων (πέραν της προβλεπόμενης μισής ώρας για την φορτοεκφόρτωση), χρεώνεται με 10€ πρόστιμο κάθε φορά που επισημαίνεται η παράβαση. Παραμονή άνω των τριών ωρών θα χρεώνεται με 30€ ανά ημέρα. Αγνόηση των συστάσεων της Κατασκήνωσης, για απομάκρυνση του οχήματος, μπορεί να επιφέρει αποπομπή από το χώρο της κατασκήνωσης. Η κολύμβηση στη θαλάσσια περιοχή της Κατασκήνωσης, μετά τη λήξη του ωραρίου εργασίας των ναυαγοσωστών, γίνεται με ευθύνη των Κατασκηνωτών.

5. Δεν επιτρέπεται στους Κατασκηνωτές η κάθε είδους εμπορική/ επιχειρηματική δραστηριότητα, στους χώρους της Κατασκήνωσης.

6. Η Κατασκήνωση δεν ευθύνεται για ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από φυσικές καταστροφές.

7. Οι κατασκηνωτές είναι υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ατομικών τους ειδών.

8. Οι διαμένοντες σε οικίσκους ευθύνονται για την αρτιότητα των χώρων και του εξοπλισμού που παραλαμβάνουν από τους υπευθύνους της κατασκήνωσης.

9. Η φροντίδα της Κατασκήνωσης αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Νέος Κανονισμός Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας (2021)

Κανόνες Χρήσης Χώρου Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης (2021)

Καθήκοντα Αρχηγού και Υπαρχηγού Κατασκήνωσης Καλάνδρας

Μόνο με Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 η είσοδος στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr