Νέο πάρτι στο ΑΠΘ με εκατοντάδες φοιτητές (ΒΙΝΤΕΟ) - Η ΕΛ.ΑΣ πέριξ του πανεπιστημίου

Νέο πάρτι στο ΑΠΘ με εκατοντάδες φοιτητές (ΒΙΝΤΕΟ) - Η ΕΛ.ΑΣ πέριξ του ΑΠΘ

Μπορεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να διατάσσει τη μία έρευνα πίσω από την άλλη για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ όμως αυτό δεν πτοεί τους φοιτητές - Αυστηρά μέτρα έχει λάβει η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μην εισέλθουν νεαροί εντός του ΑΠΘ, με σκοπό να πάρουν μέρος σε επόμενο προγραμματισμένο πάρτι.

Όπως αναφέρει το thestival τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η κατάσταση που επικρατούσε μπροστά από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ θύμιζε εποχές προ κορωνοϊού. Φοιτήτριες και φοιτητές διασκέδαζαν με την ψυχή τους.


Αρκετοί ήταν εκείνοι που θα φορούσαν προστατευτική μάσκα. Το πάρτυ δεν τελείωσε στις 00:30. Αρκετές ώρες αργότερα το κέφι «βαρούσε κόκκινο».

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ έξω από το πανεπιστήμιο

Αυστηρά μέτρα έχει λάβει η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μην εισέλθουν νεαροί εντός του ΑΠΘ, με σκοπό να πάρουν μέρος σε προγραμματισμένο πάρτι.

Η εντολή για τη λήψη μέτρων δόθηκε με αφορμή τις έρευνες που έχει διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την παραβίαση των μέτρων περί Covid-19 εντός του ΑΠΘ.

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της ΔΑΕΘ και της ΟΠΚΕ με σκοπό να αποτρέψουν την είσοδο νεαρών ατόμων στο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο το προηγούμενο Σαββατοκύριακό όσο και χθες το βράδυ μπροστά στην Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκαν πάρτυ με τη συμμετοχή αρκετών εκατοντάδων νεαρών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr