Δια ζώσης μάθημα στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

Δια ζώσης μάθημα στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη διά ζώσης διάλεξη του συλλόγου φοιτητών Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ, με θέμα: "Η Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου και η ιστορία του ΑΠΘ", με τον καθηγητή κ. Γιώργο Αντωνίου, στα γρασίδια του campus.

Το πρόγραμμα των δια ζώσης διαλέξεων συνεχίζεται και την επόμενη Δευτέρα 5/4 με θέμα: "Το ΑΠΘ στο Μεσοπόλεμο: Συγκρούσεις και πειθάρχηση", με τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο.


Μεταξύ άλλων φοιτητής δήλωσε: "Σήμερα πραγματοποιήθηκε δια ζώσης μάθημα από τον σύλλογο φοιτητών Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ, με συμμετοχή καθηγητών και φοιτητών. Ο σύλλογος μας κινείται σε μία κατεύθυνση ζωντανεύοντας των σχολών μας, με δράση όπως αυτή γιατί δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θέλουμε να γίνουμε φοιτητές ξανά, να επιστρέψουμε στα Πανεπιστήμια μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας".

"Ζωντανεύουμε τις σχολές μας! Θέλουμε να γίνουμε ξανά φοιτητές! Απέναντι στην πολιτική που εδώ και ένα χρόνο κρατάει τις σχολές μας κλειστές και υποβαθμίζει διαχρονικά τις σπουδές μας, οι φοιτητές του Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΑΠΘ επανοικειοποιουνταί το χώρο τους, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δε συμβιβάζονται με το πανεπιστήμιο που μας ετοιμάζουν. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και τους καθηγητές που ανταποκρίθηκαν με θέρμη, στο εγχείρημα", αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr