Είσαι φοιτητής του ΑΠΘ και θέλεις να συμμετάσχεις ως εθελοντής στο TEDxAUTH 2020;

Είσαι φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και θέλεις να συμμετάσχεις ως εθελοντής στο TEDxAUTH 2020;

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Το TEDxAUTH, μια από τις πιο ενεργές και δημιουργικές φοιτητικές ομάδες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που στόχο έχει την διάδοση ιδεών, αναζητά νέους εθελοντές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Αν είσαι φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και θέλεις να αποτελέσεις μέρος της πιο δραστήριας φοιτητικής ομάδας, τώρα είναι η ευκαιρία σου! 


Μέσω της συμμετοχής σου θα αποκομίσεις σημαντικές γνώσεις αναπτύσσοντας αξίες, όπως η συλλογικότητα και η συνεργασία. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα καλλιεργήσεις σημαντικές δεξιότητες και θα αναπτύξεις πολύπλευρα διάφορες πτυχές του χαρακτήρα σου και της προσωπικότητάς σου. Μας ενδιαφέρουν άνθρωποι με δημιουργικό και συλλογικό πνεύμα, ανησυχίες αλλά και φρέσκιες ιδέες. Οι υποψήφιοι εθελοντές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα θέσεων, εκείνη που πιστεύουν ότι τους ταιριάζει περισσότερο βάσει των ενδιαφερόντων, των δεξιοτήτων αλλά και των εμπειριών τους. Με τον τρόπο αυτό όλοι οι εθελοντές μας θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του TEDxAUTH και να ζήσουν από κοντά μια τόσο μεγάλη εμπειρία παγκόσμιου βεληνεκούς.

Αν σου αρέσει, λοιπόν, ο εθελοντισμός, η γνωριμία και η συναναστροφή με νέους ανθρώπους, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα την κατάλληλη ευκαιρία, τώρα είναι η στιγμή σου! Αν ανάμεσα στις παραπάνω λέξεις εντοπίζεις έστω και ένα στοιχείο του εαυτού σου, τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα που διατίθεται παρακάτω και που θα παραμείνει ανοιχτή από τις 7 Νοεμβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου 2019. Στο παρακάτω link θα βρεις την σχετική αίτηση, την οποία μπορείς να συμπληρώσεις και να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά. 

Κάνε την αίτησή σου ΤΩΡΑ! Μην αργείς! Η οικογένεια του TEDxAUTH σε περιμένει!

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου! 

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!

Tα «Φοιτητικά Νέα» Χορηγός Επικοινωνίας του TEDxAUTH 2020 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr