Το αγωνιστικό μονοθέσιο όχημα του ΑΠΘ συμμετείχε στη φετινή ΔΕΘ

Το αγωνιστικό μονοθέσιο όχημα του ΑΠΘ συμμετείχε στην 84η ΔΕΘ

Μέσω skype μίλησαν στην εκπομπή One Direct Weekend οι φοιτητές του ΑΠΘ, Παύλος Βασιλείου και Αναστασία Γκαρτζώνη, οι οποίοι διακρίθηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Formula Student» κατακτώντας την τρίτη θέση.

Οι νεαροί φοιτητές είναι μέλη μιας ομάδας η οποία μελετά, σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μονοθέσια, εκ των οποίων αυτό που βγήκε νικηφόρο στο διαγωνισμό.


Η Aristotle University Racing Team Electric - Aristurtle συμμετείχε και φέτος, από τις 7 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η φετινή αγωνιστική σεζόν, 2018-2019, βρήκε την Aristurtle να προχωρά στη back-to-back κατασκευή της Θέτιδος, του τέταρτου, εξελιγμένου και ανταγωνιστικότερου μονοθέσιου της.

Η ομάδα συμμετείχε με τη Θέτιδα σε διεθνείς διαγωνισμούς Formula Student που πραγματοποιήθηκαν σε Ιταλία και Γερμανία σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Μεταξύ των διακρίσεων είναι και η τρίτη θέση στην γενική κατάταξη του διαγωνισμού Formula SAE Italy όπου η ομάδα εξασφάλισε για πρώτη φορά μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr