«Επαγγελματικές διαδρομές και προοπτικές των αποφοίτων του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ.»

«Επαγγελματικές διαδρομές και προοπτικές των αποφοίτων του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ.» είναι ο τίτλος της Ημερίδας που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00, στον ημιώροφο του Βιολογικού, στην αίθουσα Β’.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση επαγγελματικών διαδρομών των αποφοίτων του Τμήματος και οι προοπτικές που ανοίγονται για τους νέους επιστήμονες της Πληροφορικής. Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσιάσεις με έμφαση στις καινοτόμες επαγγελματικές διαδρομές αποφοίτων του Τμήματος. 

Από τις επαγγελματικές διαδρομές των αποφοίτων του Τμήματος θα παρουσιασθούν 4 ιδιαίτερα πετυχημένες και διακεκριμένες διαδρομές αποφοίτων, με έμφαση στην εφευρετικότητα, στην καινοτομία και στην τεχνολογική αριστεία.


«Σκοπός της Ημερίδας είναι να δοθεί ενημέρωση κι ενθάρρυνση κυρίως στους νέους επιστήμονες, τόσο μεταπτυχιακούς φοιτητές όσο και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ., αλλά και στο κοινό, ώστε να υπάρξει κίνητρο για συνεχή προσπάθεια κι εμπλουτισμό των γνώσεών τους, με στόχο νέες επιστημονικές κι επαγγελματικές διεξόδους» υποστηρίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr