Στα χέρια της αστυνομίας ο φερόμενος βιαστής του ΑΠΘ μετά τις αντιδράσεις φοιτητών

Στα χέρια της αστυνομίας ο φερόμενος βιαστής του ΑΠΘ μετά τις αντιδράσεις φοιτητών

Ο επίδοξος βιαστής έπεσε σήμερα στα χέρια της αστυνομίας μετά τον τρόμο που έσπειρε τις τελευταίες ημέρες στην φοιτητική κοινότητα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα φοιτητές του ΑΠΘ και χρήστες του facebook με αναρτήσεις τους σε groups Τμημάτων του Ιδρύματος ταυτοποιούσαν τον άνδρα με την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε φοιτήτρια της Ιατρικής του ΑΠΘ στις τουαλέτες της Σχολής την προηγούμενη βδομάδα και προειδοποιούσαν για τις τοποθεσίες που συχνάζει στο campus και στην περιοχή των 40 Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη.


Την απόπειρα βιασμού της φοιτήτριας έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα «Φοιτητικά Νέα» με σχετικό ρεπορτάζ.

Χαρακτηριστική ήταν και η περιγραφή του Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής με ενημέρωση που απέστειλε στους φοιτητές του την προηγούμενη εβδομάδα που προειδοποιούσε: «Ο δράστης φοράει μαύρο τζην παντελόνι, σκούρο λαδί T-shirt και σκούρα αθλητικά παπούτσια μάρκας Nike. 'Εχει λεπτή σωματική διάπλαση, μέσο ύψος, ξυρισμένο κεφάλι και επίμηκες τραύμα στο μέτωπο. Επίσης έχει τατουάζ και στα δυο χέρια.

Μετά την απόπειρα βιασμού μια νέα καταγγελία διαδιδόταν μεταξύ των φοιτητριών του Πανεπιστημίου η οποία όπως σας μετέδωσαν χθες τα «Φοιτητικά Νέα» ανέφερε τα εξής: «Κυκλοφορεί βιαστής στην περιοχή των 40 Εκκλησιών και στο campus του ΑΠΘ. Είναι μετρίου αναστήματος, γύρω στο 1.75, με ξυρισμένο κεφάλι και τατουάζ στα χέρια, γύρω στα 30-35. Κάθεται κι έξω από την βιβλιοθήκη. Μπορεί να σας επιτεθεί, όπως συνέβη σε μια κοπέλα στις τουαλέτες της σχολής ή να σας προσεγγίσει, να σας πιάσει την κουβέντα και να σας ακολουθήσει όπως συνέβη σε εμένα. Προσοχή είναι επικίνδυνος!

Μερικές από τις αναρτήσεις των φοιτητών στο διαδίκτυο

Απόπειρα βιασμού σε βάρος φοιτήτριας και επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν φοιτήτριες μετά το μάθημα!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr