ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΘ: Μετακίνηση με το πρόγραμμα ERASMUS+ για το εαρινό εξάμηνο - ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΑΠΘ ότι θα ξεκινήσει η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για σπουδές, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2014-2015, αξιοποιώντας τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν κατά την αρχική πρόσκληση.

  • Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από Δευτέρα 13/10/2014 έως και Παρασκευή 17/10/2014 στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος, ώρες εξυπηρέτησης κοινού 11:00 – 13:30.
  • Όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές θα τις βρούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.eurep.auth.gr/index.php?lang=el&rm=2&mn=74&cid=322

Προσοχή!

α) Επισημαίνεται ότι πριν οι φοιτητές καταθέσουν την αίτηση για τις κενές θέσεις, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στα Ιδρύματα Υποδοχής στα οποία ενδιαφέρονται να μετακινηθούν είναι μετά τις 30 Οκτωβρίου 2014. 


β) Εάν έχετε ήδη επιλεγεί κατά την αρχική φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε νέα αίτηση για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014/15.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr