ΑΠΘ: Απονομή βραβείων τιμής στους φοιτητές που συνέβαλαν στην αποκατάσταση της Θεολογικής Σχολής

ΑΠΘ: Απονομή βραβείων τιμής σε φοιτητές για τις δράσεις τους κατά των ναρκωτικών και την αποκατάσταση της Θεολογικής Σχολής

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Η Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αριστείας θα πραγματοποιηθεί φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις Πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, ως ηθική αναγνώριση προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που έχουν διαπρέψει σε ποικίλους τομείς.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής.


Η απονομή των Βραβείων Αριστείας είναι το τελικό στάδιο μιας πολύμηνης εργασίας της Επιτροπής Αριστείας του Ιδρύματος, που στοχεύει στην ανάδειξη των εξαιρετικών δράσεων στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και στην προβολή των καλών πρακτικών και των άριστων επιδόσεων. 

Στην Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αριστείας θα τιμηθούν Καθηγητές, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, φοιτητές, φοιτητικές ομάδες και απόφοιτοι, αναδεικνύοντας το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Επιπρόσθετα, στη φετινή εκδήλωση οι Πρυτανικές Αρχές και η Σύγκλητος θα τιμήσουν τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής για την εθελοντική τους δράση στον καθαρισμό και την αποκατάσταση των ζημιών του κτιρίου της Σχολής κατά τα πρόσφατα, θλιβερά επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου 2018, καθώς επίσης και τη φοιτητική Ομάδα που συστάθηκε πριν από δύο μήνες, με σκοπό την ανάδειξη στην κοινωνία του οξύτατου προβλήματος των ναρκωτικών στο ΑΠΘ.

Αναβολή μαθημάτων αύριο στο ΑΠΘ - Ποιες ώρες!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr