Microsoft και ΑΠΘ συνεργάζονται για το πρώτο Hackathon στο Πανεπιστήμιο

Microsoft και ΑΠΘ συνεργάζονται για το πρώτο Hackathon στο Πανεπιστήμιο

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Το πρώτο Hackathon του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την κοινότητα των Microsoft Student Partners, “Student Guru Thessaloniki” και της Microsoft Hellas έρχεται από τις 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018.

Το Hackathon ξεκινά την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο για όλους και μια σειρά από τεχνικές παρουσιάσεις σχετικές με το Cloud, τα Big Data, αλλά και μια δράση που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις Azure Passes.


Η συνέχεια έρχεται το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου με μια σειρά από demos, παρουσιάσεις live coding από έμπειρους developers, πολύ διασκέδαση και ένα διαγωνισμό για ομάδες 2-3 ατόμων. Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε ομάδα, μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή. Εμείς θα φροντίσουμε να βρούμε μια ομάδα που να ταιριάζει στο στιλ και το χαρακτήρα σας. Οι θέσεις για το διαγωνισμό είναι περιορισμένες και είναι απαραίτητη η εγγραφή προκειμένου να γίνετε μέρος του πρώτου Hackathon που διοργανώνει το ΑΠΘ παρέα με τη Microsoft Hellas.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και ετοιμαστείτε για ένα τριήμερο γεμάτο προγραμματισμό, γνώσεις και διασκέδαση και... κερδίστε τις εντυπώσεις! 

Είτε είστε έμπειροι προγραμματιστές είτε μόλις κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του προγραμματισμού, η ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητές σας είναι εδώ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε μαζί το Laptop σας, την καλή σας διάθεση και τις καινοτόμες ιδέες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τριήμερο Μαραθώνιο προγραμματισμού και τις δράσεις της κάθε ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σχετικό σύνδεσμο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr