Είσαι φοιτητής του ΑΠΘ και θέλεις να αποτελέσεις μέρος της οργανωτικής ομάδας του TEDxAUTH 2019

Είσαι φοιτητής του ΑΠΘ και θέλεις να αποτελέσεις μέρος της οργανωτικής ομάδας του TEDxAUTH 2019

Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης: Προς όλους τους φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Είσαι fan των TEDx events και στον ελεύθερο χρόνο σου παρακολουθείς TED Talks;

Έχεις πάθος με την εύρεση ομιλητών, χορηγιών και παράλληλων δράσεων,social media, graphics, τη φωτογραφία και τη δημιουργία πρωτότυπων TED & TEDx post, τότε αυτή η αίτηση είναι για εσένα! 


Το TEDxAUTH 2019 είναι έτοιμο για μια ακόμη χρονιά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως αναζητάμε τα μέλη που θα πλαισιώσουν με το κέφι, το μεράκι, τις γνώσεις και φυσικά το χαμόγελο τους τη νέα οργανωτική μας ομάδα.

Η ομάδα του TEDxAUTh ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 και υλοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρώτο TEDxAUTh event. Φέτος, η ομάδα μας ανανεώνεται και διευρύνεται προκειμένου να διοργανώσουμε και να υλοποιήσουμε το δεύτερο TEDxAUTh event. 

Αν θέλεις να γίνεις και εσύ κομμάτι του TEDxAUTh να ζήσεις την εμπειρία των TEDx talks μπορείς να δηλώσεις την φόρμα της οργανωτικής ομάδας και να προσφέρεις στον εαυτό μια εμπειρία σε ένα TEDx event.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2018 23:59

Δηλώστε αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής.

Curators @ TEDxAUTH

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγα λόγια για το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο και να του δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Design –από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment, Design προέρχεται η ονομασία TED. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία –από την επιστήμη και την τέχνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Σχετικά με το TEDx

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων. Το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της οργάνωσης δηλώνεται με το x στην επωνυμία TEDx.

Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά ανθρώπους για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Παράλληλα, οι ομιλητές επιδιώκουν να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr