Πλημμύρισε και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (βίντεο) -Τι δήλωσε φοιτήτρια

Πλημμύρισε και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (βίντεο)

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα με προβλήματα να καταγράφονται και σε Πανεπιστήμια σε πολλές περιοχές της χώρας.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στη Σχολή Καλών Τεχνών, όπου από την ακραία βροχόπτωση έχουν μετατρέψει το Πανεπιστήμιο σε λίμνη με λασπόνερα να έχει πλημμυρίσει τους χώρους.   


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η λίμνη νερού που έχει δημιουργηθεί στη Σχολή των Καλών Τεχνών, όπου, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η στάθμη του νερού έχει φτάσει στα μισά των τοίχων.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε φοιτήτρια: "Κατά τις 12:00 - 12:30 πλημμύρισε το ισόγειο της σχολής, με αποτέλεσμα να έχουμε εγκλωβιστεί οι περισσότεροι σε ένα μόνο κτίριο. Μέσα σε περίπου μία ώρα δόθηκε η εντολή να εκκενωθεί το ισόγειο από όλους τους φοιτητές και να μεταφερθούμε όλοι στους επάνω ορόφους. Εκεί μείναμε για περίπου 2 με 3 ώρες. Προφανώς οι υποδομές δεν ήταν οι κατάλληλες και τα νερά μπαίνανε από παντού από τα παράθυρα, από το ταβάνι, από τις πόρτες από παντού. Μετέπειτα αφού ήρθαν κάποιοι τεχνικοί και κλείσαν ορισμένες πόρτες που προηγουμένως ήταν αδύνατο λόγο της πίεσης του νερού καταφέραμε δειλά δειλά, έχοντας βραχεί μέχρι και τα γόνατα να απομακρυνθούμε από τη σχολή και να κινηθούμε σε ένα πιο ασφαλέστερο μέρος."

Βίντεο και εικόνες από την ΑΣΚΤ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr