Η ανανεωμένη λίστα με τα Κλειστά Πανεπιστήμια για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Κλειστά Πανεπιστήμια: Ανακοινώσεις Πανεπιστημίων για αναστολή λειτουργίας αύριο Τετάρτη – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Κλειστά Πανεπιστήμια: Την αναστολή της Εκπαιδευτικής τους λειτουργίας ανακοίνωσαν σειρά Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Τα «Φοιτητικά Νέα» παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο (με συνεχής ενημέρωση) τα Πανεπιστήμια (Σχολές/Τμήματα) που αποφάσισαν να αναβάλουν την πραγματοποίηση των μαθημάτων / εξετάσεων για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. 


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο στα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνεται με κάθε νεότερη ενημέρωση από τα Ιδρύματα της χώρας και εξέλιξη ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας! Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 25 Ιανουαρίου 2022 - 19:55

Αναλυτικά τα Πανεπιστήμια έχουν ως εξής:

1. ΕΚΠΑ

Λόγω της έντασης των καιρικών συνθηκών, η εκπαιδευτική διαδικασία όλων των Σχολών και των Τμημάτων του ΕΚΠΑ αναστέλλεται για αύριο 26 Ιανουαρίου 2022.

2. ΕΜΠ

Παρατείνεται η αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας του ΕΜΠ για 26 και 27 Ιανουαρίου 2022, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Σε ό,τι αφορά στη διοικητική λειτουργία, πέραν της γενικής αργίας που ανακοινώθηκε για αύριο Τετάρτη (26/1), την Πέμπτη (27/1) οι εργαζόμενοι δεν θα προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσιακές ανάγκες θα καλυφθούν – κατά το δυνατόν κι αν δεν προκύψει διαφορετική κεντρική απόφαση – με τηλεργασία, σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.

3. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα της Τετάρτης 26/1/2022 θα διεξαχθούν με τη χρήση μέσων εξ αποστάσεως.

Παρακαλούνται οι διδάσκοντες να ενημερώσουν εγκαίρως εντός της ημέρας τους φοιτητές/ριες.

4. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αναστέλλονται για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη οι εκπαιδευτικές λειτουργίες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνων, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίες.

5. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθώς υφίστανται σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω της χιονόπτωσης, τα οποία θα επιδεινωθούν λόγω του παγετού που προβλέπεται να ακολουθήσει κατά τις βραδινές ώρες, ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 26-01-2022, δεν θα πραγματοποιηθούν οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου με φυσική παρουσία σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

6. Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Πειραιώς στις 26 Ιανουαρίου 2022, λόγω των καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων στις μετακινήσεις.

7. Πάντειο Πανεπιστήμιο

Αναστέλλονται οι δια ζώσης ακαδημαϊκές και διοικητικές λειτουργίες του Υ Πανεπιστημίου λόγω καιρικών συνθηκών την Τετάρτη 26.1.2022.

8. ΑΣΠΑΙΤΕ

Η λειτουργία της ΑΣΠΑΙΤΕ αναστέλλεται και για αύριο Τετάρτη 26.01.2022.

9. ΑΣΚΤ

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 εξετάσεις αναστέλλονται.

10. Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα παρατείνεται και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτείας.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας θα ενημερωθούν εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

11. ΕΛΜΕΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και για αύριο, Τετάρτη 26/1/2022, λόγω παράτασης της γενικής αργίας στην Περιφέρεια Κρήτης εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστου Στυλιανίδη.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση και μόνο, τα μέλη της κοινότητας θα ενημερωθούν εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

12. Πολυτεχνείο Κρήτης

Με τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η σημερινή κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας παρατείνεται μέχρι και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια Κρήτης. Ως εκ τούτου, και αύριο Τετάρτη 26.01.2022 το Πολυτεχνείο Κρήτης θα λειτουργήσει στοιχειωδώς μόνο με προσωπικό ασφαλείας (φύλαξη, φοιτητική λέσχη, συντήρηση). Όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις από και προς την Πολυτεχνειούπολη. Με τη σύμφωνη γνώμη και των Κοσμητόρων των Σχολών, το πρόγραμμα των εξετάσεων της Τετάρτης 26.01.2022 μεταφέρεται αυτούσιο, χωρίς αλλαγές σε ώρες ή αίθουσες την Τετάρτη 16.02.2022. Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

13. Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών

Αναβολή εξετάσεων 25 -28 Ιανουαρίου. Οι εξετάσεις στην ΑΕΑΑ των ημερών 26, 27 και 28 Ιανουαρίου αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της Εξεταστικής περιόδου. Η απόφαση στηρίχτηκε στο ότι παραμένει μεγάλος όγκος χιονιού γύρω από τη Σχολή και προκαλείται παγετός από τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με το ότι πολλοί φοιτητές διαμένουν σε περιοχές που έχουν δεχθεί σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

 

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Παραμείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr