Κεραμέως: Η εξεταστική των φοιτητών στα Πανεπιστήμια θα γίνει κανονικά!

Κεραμέως: Η εξεταστική των φοιτητών στα Πανεπιστήμια θα γίνει κανονικά!

Άνοιγμα Πανεπιστημίων: Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι η εξεταστική των φοιτητών θα γίνει κανονικά στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που ως γνωστόν τα μαθήματα ξεκινούν αποκλειστικά δια ζώσης τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα η Υπουργός Παιδείας δήλωσε: «Είμαστε στα τελειώματα του εξαμήνου, η επόμενη εβδομάδα είναι η "νεκρή" εβδομάδα και μετά μπαίνουμε σιγά σιγά στην εξεταστική περίοδο. Άρα δεν έχουμε αυτή την περίοδο τις συναθροίσεις που είχαμε το προηγούμενο τρίμηνο. Η εξεταστική στα Πανεπιστήμια θα γίνει κανονικά.


Η Υπουργός πρόσθεσε: Μην ξεχνάμε δε, ότι στα Πανεπιστήμια έχουμε μία από τις υψηλότερες εμβολιαστικές καλύψεις στη χώρα. Θυμίζω ότι οι καθηγητές είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό που υπερβαίνει το 95%, οι φοιτητές σε ποσοστό που υπερβαίνει το 85% και το προσωπικό που υπερβαίνει το 90%. Άρα μιλάμε για τις υψηλότερες εμβολιαστικές καλύψεις στη χώρα».

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Παραμείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Γίνε μέλος στη σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους φοιτητές της χώρας!

Ανοίγουν τα Πανεπιστήμια - Δια ζώσης τα μαθήματα των φοιτητών!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr