Άνοιγμα Πανεπιστημίων: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις Κεραμέως-Πλεύρη

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις Κεραμέως-Πλεύρη για το Άνοιγμα Πανεπιστημίων και Σχολείων

Άνοιγμα Πανεπιστημίων: Συνεδριάζει σήμερα (Τρίτη 4 Ιανουαρίου) στις 2 το μεσημέρι η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να αποτιμήσει την επιδημιολογική κατάσταση εν μέσω της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον και να εισηγηθεί για το άνοιγμα των σχολείων και των ΑΕΙ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης οι υπουργοί Υγείας Θάνος Πλεύρης και Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα προβούν σε δηλώσεις.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ανοίγουν τα Πανεπιστήμια - Δια ζώσης τα μαθήματα των φοιτητών!


Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» για να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας.

Η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει πως θέλει να επιστρέψουν οι μαθητές και οι φοιτητές δια ζώσης στις 10 Ιανουαρίου, ωστόσο αναμένει και την εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας η οποία θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τρίτη προκειμένου να εξετάσει ενδελεχώς όλα τα νεότερα στοιχεία για την μετάλλαξη Όμικρον και την επίπτωσή της στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Μετά την εισήγηση της Επιτροπής, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από την κυβέρνηση και οι ανακοινώσεις θα γίνουν την ίδια ημέρα από την υπουργό Παιδείας και τον υπουργό Υγείας.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να λάβετε ΠΡΩΤΟΙ σχετική ενημέρωση για τις οριστικές αποφάσεις που θα ληφθούν!

Πανεπιστήμια: "Δεν είναι ακαδημαϊκό παράπτωμα η αυτο-λογοκλοπή" γνωμοδοτεί το ΝΣΚ

Αργίες Πανεπιστήμια: Οι Αργίες του 2022 και τα τριήμερα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr