ΑΠΚΥ: 2η περίοδος υποβολής αιτήσεων εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: 2η περίοδος υποβολής αιτήσεων εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Στις 26 Αυγούστου 2020 ολοκληρώνεται η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στα τέσσερα (4) Προπτυχιακά και είκοσι δύο (22) Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρουν συνολικά οι τρεις Σχολές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαπενταετίας, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα με προσιτά δίδακτρα, ευέλικτη οικονομική πολιτική και υποτροφίες. Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Με σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και με ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία –οι εκπαιδευτικές διαδικασίες πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου σε ψηφιακό περιβάλλον– το ΑΠΚΥ παρέχει την πολύτιμη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό να αποκτήσει, από τον προσωπικό του χώρο και στον χρόνο που μπορεί να διαθέσει, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για την προσωπική και την επαγγελματική του εξέλιξη. 


Πέρα από τα προγράμματα που προσφέρουν τίτλους σπουδών σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, το ΑΠΚΥ προωθεί τη Δια Βίου Μάθηση και προσφέρει τις Θεματικές Ενότητες (μαθήματα) όλων των Προγραμμάτων Σπουδών του ως Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να εγγραφεί και να τις παρακολουθήσει χωρίς να χρειάζεται να δεσμευθεί συνολικά στο εκάστοτε πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εκπαιδευτική μεθοδολογία του ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται διαδικτυακά ως τις 26 Αυγούστου 2020 μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr