Μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης και στο ΑΠΚΥ

Μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης και στο ΑΠΚΥ

Συνεχίζει μέσω τηλεκπαίδευσης τα μαθήματα το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορωνοϊός.

Λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει όλες τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες και τα μαθήματα μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass.


Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό θα υποστηρίζει αδιάλειπτα την οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία. Η επικοινωνία με το προσωπικό θα πρέπει να γίνει ψηφιακά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ακαδημαϊκού προσωπικού των Προγραμμάτων Σπουδών του ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες και στις επιμέρους ιστοσελίδες.

Επιπλέον, τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΑΠΚΥ είναι, επίσης, στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για πιο άμεση επικοινωνία. Ακόμη, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρατι πως η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, σε ό,τι αφορά στις έντυπες συλλογές της και στη χρήση των χώρων εξυπηρέτησης του κοινού, αναστέλλεται. Ωστόσο, είναι ευνόητο πως συνεχίζεται κανονικά η πρόσβαση όλων των φοιτητριών και φοιτητών του ΑΠΚΥ στις ψηφιακές συλλογές της Βιβλιοθήκης και η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση όλων από το διοικητικό προσωπικό.

Τέλος, το ΑΚΠΥ σημειώνει πως «Η ασφάλεια και υγεία όλων είναι η ύψιστη προτεραιότητα. Σας καλούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους οικείους σας. Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΑΠΚΥ, αλλά και τις ανακοινώσεις της Πολιτείας σε ό,τι αφορά ευρύτερα ζητήματα πρόληψης και δημόσιας υγείας».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr