Επιχείρηση κομάντος της ΕΛΑΣ πέριξ της ΑΣΟΕΕ – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και όπλα

Επιχείρηση κομάντος της ΕΛΑΣ πέριξ της ΑΣΟΕΕ – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και όπλα

Αστυνομική επιχείριση στήθηκε απο το πρωί σε κτίριο δίπλα απο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, πρώην ΑΣΟΕΕ, στην οδό Αντωνιάδου, που χρησιμοποιούνταν ως κρυψώνα ναρκωτικών.

Πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο στην οδό Αντωνιάδου και άρχισαν έρευνες. Εντόπισαν ποσότητες χασίς, ηρωίνης και κοκαΐνης, δυο πιστόλια και άλλα αντικείμενα. Έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές υπόπτων.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βγήκαν κουκουλοφόροι από την ΑΣΟΕΕ, οι οποίοι επιτέθηκαν στους άνδρες της αστυνομίας με κρότου-λάμψης.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο το πρωί αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και παρουσίαση της υπόθεσης από τη διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας εν ώρα της επιχείρησης: "Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην οδό Αντωνιάδου για ναρκωτικά. Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται έχουν εντοπιστεί ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, κοκαΐνης, δυο πιστόλια κ.α. αντικείμενα. Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται άτομα σχετικά με τις έρευνες. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της υπόθεσης αύριο το πρωί."

Βίντεο από την επιχείρηση ανάρτησε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με το σχόλιο «Επιτέλους τέλος!»:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr