Ο Προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην 25η Γ.Σ. της Συνόδου Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων

Ο Προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην 25η Γενική Συνέλευση της Συνόδου Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης και Προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, Καθηγητής Οδυσσέας – Ιωάννης Λ. Ζώρας συμμετέσχε  ως προσκεκλημένος στην 25η Γενική Συνέλευση της Συνόδου Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διεξήχθη γόνιμη και παραγωγική συζήτηση κατά την οποία αναπτύχθηκαν τα σημεία κοινού ακαδημαϊκού και ερευνητικού ενδιαφέροντος των Πανεπιστημίων Ελλάδος και Κύπρου. Τέθηκαν επίσης σημαντικά θέματα συνεργειών των πανεπιστημίων των δύο χωρών και συζητήθηκε εκτενώς η πρωτοβουλία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας για τα Πανεπιστημιακά Ευρωπαϊκά «Consortia».  


Ο Πρόεδρος της Συνόδου των Κυπριακών Πανεπιστημίων, Καθηγητής Γεώργιος Δημοσθένους, κλήθηκε να συμμετάσχει στην επόμενη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης 13-16 Μαρτίου 2019.  

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr