πρόγραμμα Πανελλαδικών εξετ'ασεων 2016, αριθμός εισακτέων, πρόγραμμα Πανελλαδικών, πανελλαδικές 2016 Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και ο αριθμός των εισακτέων

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2016 και ο αριθμός των εισακτέων

Νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις φέτος και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου 2016, όπως ανακοίνωσε επίσημα χτες το υπουργείο Παιδείας, ημερομηνία που αφορά όλους τους υποψηφίους, δηλαδή όσους θα εξετασθούν με το παλιό και με το νέο σύστημα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας το «ΕΘΝΟΣ», το πλήρες πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για όλες τις κατηγορίες των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Την Δευτέρα 29/2 ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις όπως και η κατάθεση των αιτήσεων και απαιτούμενων δικαιολογητικών των μαθητών και αποφοίτων (υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Πανελλήνιες 2016 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μόλις η αρμόδια υπηρεσία ολοκληρώσει την αποδελτίωση των δηλώσεων – αιτήσεων και διαπιστώσει τα ποσοστά των δηλώσεων που αφορούν το νέο και το παλαιό σύστημα εξετάσεων θα εκδοθεί υπουργική απόφαση που θα ορίζει το ποσοστό των θέσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση οι οποίες θα αντιστοιχούν στους υποψήφιους καθενός από τα δύο συστήματα.

Ο αριθμός εισακτέων

Με την ανακοίνωση του αριθμού των εισακτέων στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ (ΑΕΙ) και του προγράμματος των Πανελλαδικών ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες για τις εξετάσεις από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας.

Περισσότερα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις στην κατηγορία Πανελλήνιες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr