Πανελλαδικές εξετάσεις 2016, Οριστικοποιήθηκε, ημερομηνία έναρξης, Πανελλαδικές  Πανελλαδικές εξετάσεις 2016: Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης

Πανελλαδικές εξετάσεις 2016: Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης

Νωρίτερα από ποτέ, στις 21 Απριλίου ολοκληρώνονται φέτος τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια και της Μαγνησίας, λόγω… Πάσχα. Την ερχόμενη Παρασκευή, οι μαθητές επιστρέφουν και πάλι στις αίθουσες διδασκαλίας μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μετρώντας αντίστροφα για τη λήξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς, που φέτος θα συμπέσει με το κλείσιμο των σχολείων για τις γιορτές του Πάσχα.

H Επιτροπή Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας έλαβε την οριστική απόφαση πως οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν στις 16 Μαΐου και τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια θα σταματήσουν στις 13 Μαίου.


Το Πάσχα φέτος πέφτει Πρωτομαγιά και τα σχολεία θα κλείσουν για διακοπές την Παρασκευή 22 Απριλίου και θα ανοίξουν τη Δευτέρα 9 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο τριήμερο πριν τη λήξη των μαθημάτων οι καθηγητές κάνουν επαναλήψεις και ανακοινώνεται στους μαθητές το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Περισσότερα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις στην κατηγορία Πανελλήνιες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr