Κεραμέως για Βάσεις 2022

Κεραμέως για Βάσεις 2022

Βάσεις Αποτελέσματα 2022: Το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί ώστε να ανακοινωθούν οι βάσεις 2022 πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου, είπε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τα αποτελέσματα στον Realfm και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή.

«Εργαζόμαστε πολύ σκληρά ώστε οι βάσεις και τα τελικά αποτελέσματα να δοθούν πιο νωρίς από ό,τι όλα τα προηγούμενα χρόνια, δηλ. πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου» τόνισε χαρακτηριστικά η Υπουργός Παιδείας και εκτίμησε ότι «μπορεί να υπάρξει μια μείωση στις περιζήτητες Σχολές, στις πιο υψηλόβαθμες Σχολές».


Η ίδια είπε ότι «περιμένουμε να βγουν και οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα που δεν έχουν βγει ακόμα». Δείτε ΕΔΩ πότε θα βγουν.

Η Νίκη Κεραμέως πρόσθεσε ότι «όλα κινούνται με πιο γοργούς ρυθμούς και πιο γρήγορα από άλλες χρονιές», ενώ συμπλήρωσε ότι φέτος 3 στους 4 υποψηφίους των Πανελληνίων ενημερώθηκαν για τις βαθμολογίες μέσω sms στο κινητό τηλέφωνό τους.

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρουσιάσουν σε ζωντανή ροή τους ΠΙΝΑΚΕΣ των Βάσεων 2022 για κάθε Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση μέσα από την αρχική σελίδα foititikanea.gr, μέσα από την κατηγορία Βάσεις Αποτελέσματα 2022.

  • Δείτε τις περσινές βάσεις (2021) για κάθε Τμήμα εδώ.

Στατιστικά Πανελληνίων 2022: Microsite από τα «Φοιτητικά Νέα»

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr