Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2022

Δείτε ΕΔΩ τα Αποτελέσματα των Πανελληνίων 2022

Πανελλήνιες Αποτελέσματα (2022): Σήμερα Τρίτη (28 Ιουνίου 2022) μπαίνει τέλος στην μεγάλη αγωνία των υποψηφίων, καθώς θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας. Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 αναμένεται να γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους (μέσω τριών μεθόδων) περίπου στις 11:30 με 13:00 το μεσημέρι (συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» από νωρίς το πρωί για να ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα μέσα από την αρχική σελίδα).

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βγήκαν οι βαθμοί των Πανελληνίων 2022


Υπολογισμός Μορίων 2022 / Η επίσημη εφαρμογή

Το Υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του εφιστά την προσοχή στους Διευθυντές να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει μετά τις 13.00 μ.μ. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους υποψηφίους ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). 

Συντονιστείτε από το πρωί της 28ης Ιουνίου 2022 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2022 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

SOS: Μετά την ανάρτηση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, τα «Φοιτητικά Νέα» θα συνεχίσουν την αρθρογραφία για τα επόμενα στάδια που θα ακολουθηθούν (ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2022, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την έναρξη και την διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, εκτιμήσεις βάσεων, έκδοση Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εγγραφές πρωτοετών κτλ).

Πρώτοι Των Πρώτων: Αν συγκεντρώσεις ή γνωρίζεις κάποιον που θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τρεις τρόποι για να δείτε τους βαθμούς:

1. Η παραδοσιακή μέθοδος

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν (με τον παραδοσιακό τρόπο) στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Συντονιστείτε στις 28 Ιουνίου 2022 (από νωρίς το πρωί) στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2022 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Παραμείνετε συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» μέσω του foititikanea.gr για την καθημερινή σας ενημέρωση, ως υποψήφιοι φοιτητές, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα που σας αφορούν. 

2. Ηλεκτρονική μέθοδος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

3. Μέσω SMS

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας: Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους:

α) για τη βαθμολογία τους και

β) για το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκτιμήσεις Βαθμών Πανελληνίων / Πληροφορίες από τα βαθμολογικά κέντρα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr