Κεραμέως για Πανελλήνιες 2022: Θα μειωθούν οι εισακτέοι στα κεντρικά Πανεπιστήμια

Κεραμέως για Πανελλήνιες 2022: Θα μειωθούν οι εισακτέοι στα κεντρικά Πανεπιστήμια

Πανελλήνιες 2022: H υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην Κοζάνη αναφέρθηκε για τους εισακτέους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.

Συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι «έρχεται μείωση των εισακτέων στα κεντρικά Πανεπιστήμια και αύξηση των εισακτέων στα περιφερειακά Πανεπιστήμια» προσθέτοντας πως «αυτό που εφαρμόστηκε πέρσι, είναι στα σχέδια να εφαρμοστεί και φέτος».


Υπενθυμίζεται πως οι Πρυτάνεις θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους στο Υπουργείο Παιδείας για τον αριθμό των εισακτέων μέχρι τις 20 Απριλίου 2022, τελευταία προθεσμία που έχει δοθεί.   

Το σχετικό απόσπασμα με τη δήλωση της Υπουργού:

Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr