Σχολές Λιμενικού Σώματος 2022: Ανακοίνωση πίνακα υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά

Πανελλήνιες 2022: Ανακοίνωση πίνακα υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά

Πανελλήνιες 2022Ανακοίνωση πίνακα υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά για την εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.

Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής και Ελέγχου Δικαιολογητικών ανακοινώνει ότι εκδόθηκε Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.


Την ενημερωτική σελίδα για τις Λιμενικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στον εν λόγω Πίνακα μπορούν οι υποψήφιοι να ενημερωθούν για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι έκαστος/η υποψήφιος/α εμφανίζεται στον προαναφερόμενο Πίνακα με βάση τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό που του /της έχει αποδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσής του/της (και όχι με το ονοματεπώνυμό του/της το οποίο και δεν θα εμφανίζεται).

Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Εφαρμογής του διαγωνισμού ΧΩΡΙΣ να αποστέλλεται ταχυδρομικά οποιοδήποτε έγγραφο.

Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην Εφαρμογή του διαγωνισμού από υποψηφίου/ες που περιλαμβάνονται στον παραπάνω Πίνακα ορίζεται από 26/02/2022 ημέρα Σάββατο, μέχρι και την 03/03/2022 ημέρα Πέμπτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή του Διαγωνισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΔΩ

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Πανελλήνιες 2022: Η προκήρυξη για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr