Πανελλαδικές 2022: Οι Συντελεστές Βαρύτητας των ΓΕΛ

Πανελλαδικές 2022: Οι Συντελεστές Βαρύτητας των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2022: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τους πίνακες με τους συντελεστές βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων ΓΕΛ (Πανελλήνιες 2022), των ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, καθώς και στις Α.Σ.Τ.Ε. του Υπουργείου Τουρισμού, το ακαδημαϊκό έτος 2022, όπως έχουν καθοριστεί με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.


Συγκεκριμένα η απόφαση ορίζει τα εξής:

Α) Για τα ιδρύματα εισαγωγής που δεν έχουν καθορίσει συντελεστές βαρύτητας αποδίδεται 25% σε κάθε πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα ανά επιστημονικό πεδίο, για την εισαγωγή στις οικείες σχολές, τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις. 

Β) Τη συγκέντρωση των συντελεστών βαρύτητας των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, των ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, καθώς και στις Α.Σ.Τ.Ε. του Υπουργείου Τουρισμού, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 και εφεξής ως ακολούθως:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr