2η μέρα Πανελλαδικών (2021) για ΓΕΛ με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά & Βιολογία

Στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικών & Βιολογίας εξετάζονται οι υποψήφιοι (ΓΕΛ) Πανελλαδικών 2021

Πανελλήνιες 2021: Δεύτερη ημέρα Πανελλαδικών την Τετάρτη (16/06) για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), οι οποίοι θα διαγωνιστούν στα μαθήματα:

  • Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών),
  • Μαθηματικά (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και
  • Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας) 

SOS: Θέματα και Απαντήσεις (Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά, Βιολογία) Πανελλαδικών 2021


Να αναφερθεί πως σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε στα Βαθμολογικά Κέντρα η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών του πρώτου μαθήματος (της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας), που διαγωνίστηκαν χθες οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, προκειμένου να διατυπωθούν, γραπτώς, ενδεχόμενες σχετικές ερωτήσεις προς την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και να δοθούν οι όποιες διευκρινίσεις. 

Η κανονική βαθμολόγηση θα αρχίζει μετά την 12.00 μεσημβρινή της μεθεπόμενης ημέρας από αυτή που πραγματοποιήθηκε η εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να δίνεται ο αναγκαίος χρόνος για την παραλαβή από όλα τα Β.Κ. των διευκρινίσεων που ενδεχομένως θα παρασχεθούν από την Κ.Ε.Ε.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ..

Oι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2021 κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται, εκτός του δελτίου εξεταζομένου, να επιδεικνύουν και το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). 

Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης τοποθετούν οι ίδιοι το εκτυπωμένο ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση στην έδρα.

Μετά την παράδοση του γραπτού τους, παραλαμβάνουν το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση.

Καθημερινά τα «Φοιτητικά Νέα» βρίσκονται δίπλα στους υποψήφιους των Πανελλαδικών και στους γονείς των υποψηφίων παρουσιάζοντας τους έγκαιρα τόσο τα (ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021) όσο και τις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr