Έκθεση-Νεοελληνική Γλώσσα (2021): Τι ώρα θα γίνουν γνωστά τα θέματα & οι λύσεις

Έκθεση-Νεοελληνική Γλώσσα: Τι ώρα θα γίνουν γνωστά τα θέματα και οι απαντήσεις 

Πανελλήνιες 2021: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (θέμα έκθεσης) και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας εξαιτίας του κορονοϊού, αρχίζουν τη Δευτέρα (14/06) οι Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021 για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Η ώρα έναρξης των πανελληνίων είναι 8.30 ώρα π.μ ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προέρχονται στο εξεταστικό τμήμα μέχρι και τις 8:00 π.μ.


Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες, ενώ το υπουργείο Παιδείας θα γνωστοποιήσει τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις 10 π.μ. Αμέσως μετά τα «Φοιτητικά Νέα» θα κάνουν γνωστά μέσα από την αρχική σελίδα τα θέματα και σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, θα παρουσιάσουν τις προτεινόμενες λύσεις / απαντήσεις στο θέμα έκθεσης και τις ασκήσεις για την Νεοελληνική Γλώσσα. Μείνετε Συντονισμένοι!

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους

  1. το δελτίο εξεταζόμενου,
  2. την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους,
  3. στιλό, μολύβι και γόμα
  4. Ακόμα επιτρέπονται νερό ή κάποιο αναψυκτικό αλλά δεν επιτρέπεται το κινητό.

Μετά τη δυνατή ώρα αποχώρησης δεν επιτρέπονται οι διευκρινίσεις, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει κάποιοι μαθητές.

Καθημερινά τα «Φοιτητικά Νέα» θα βρίσκονται δίπλα στους υποψήφιους των Πανελλαδικών και στους γονείς των υποψηφίων παρουσιάζοντας τους έγκαιρα τόσο τα (ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021) όσο και τις (ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr