Πανελλαδικές 2021: Ο αριθμός εισακτέων και η ελάχιστη βάση εισαγωγής ανά Σχολή/Τμήμα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Πανελλαδικές 2021: Ο αριθμός εισακτέων και η ελάχιστη βάση εισαγωγής ανά Σχολή/Τμήμα (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Πανελλήνιες 2021: Ο συνολικός αριθμός εισακτέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Παιδείας.

Σε συνέχεια της γνωστοποίησης του προγράμματος των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων 2021, ανακοινώνεται ο αριθμός των εισακτέων ανά Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καθώς και τους συντελεστές βάσει των οπoίων καθορίζεται η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής σε κάθε Πανεπιστημιακή Σχολή/Τμήμα.


Μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έκανε δεκτή την πρόταση του Πανεπιστημίου Πατρών και τη σχετική εισήγηση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, για τη μη εισαγωγή νέων φοιτητών σε 4 τμήματα του πανεπιστημίου Πατρών. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ/ΣΧΟΛΗ

SOS: Δείτε ΕΔΩ την σελίδα που πρέπει να γίνουν μέλη οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2021 για να λαμβάνουν ΠΡΩΤΟΙ τις ενημερώσεις (θέματα, προτεινόμενες λύσεις θεμάτων, σχολιασμός θεμάτων κτλ). 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2021.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr