Αποτελέσματα Βάσεων: Το Μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας

Το Μήνυμα του Υφυπουργού Βασίλη Διγαλάκη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Συγχαίρω θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η προσπάθειά σας, αν και ακόμα πιο δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, ανταμείφθηκε. 

 Μια γόνιμη περίοδος γεμάτη νέες εμπειρίες και ευκαιρίες ξεκινά. Σας εύχομαι να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, ώστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σας. Δικός μας στόχος και διαρκές μέλημα είναι να λάβετε υψηλό επίπεδο σπουδών στα πανεπιστήμια, ανταγωνιστικά πτυχία και όλα τα κατάλληλα εφόδια, που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή.


 Εύχομαι αντίστοιχα και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κάθε επιτυχία στις εναλλακτικές ευκαιρίες που θα διεκδικήσετε. Η διαδρομή για όλους, επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και μη, θα είναι επίμοχθη, αλλά ανταμείβει την εργατικότητα, τη στοχοπροσήλωση και την αγάπη για τη γνώση. 

 Συγχαρητήρια στις καθηγήτριες και τους καθηγητές για τη συνδρομή τους σε αυτή την πολυετή, ιδιαίτερα απαιτητική, διαδρομή των μαθητριών και των μαθητών και σε όλες τις οικογένειες για τη συμπαράστασή τους και τη σημαντική αρωγή στον αγώνα όλων των παιδιών.

 Καλή πρόοδο!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr