ΕΠΑΛ: Το Πρόγραμμα των Επαναληπτικών Πανελλαδικών (2020)

Το Πρόγραμμα των Επαναληπτικών Πανελλαδικών (2020) ΕΠΑΛ

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν το πρόγραμμα όπως κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Πιο αναλυτικά, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄τάξης ημερήσιων, Γ΄ τάξης εσπερινών τριετούς και Δ΄τάξης εσπερινών τετραετούς ΕΠΑΛ, έτους 2020 καθώς και η προθεσμία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα  ΤΕΦΑΑ ως ακολούθως:


Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2020

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00μ.μ.. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Β. Ως προθεσμία διεξαγωγής της επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2020-21 ορίζουμε το διάστημα από την Δευτέρα 14-9-2020 μέχρι και την Δευτέρα 21-9-2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr