Υποψήφιος Πανελλαδικών: "Η Ελλάδα με πληγώνει - Ήθελα να σπουδάσω και να αριστεύσω στον τόπο μου"

Υποψήφιος Πανελλαδικών: "Η Ελλάδα με πληγώνει - Ήθελα να σπουδάσω και να αριστεύσω στον τόπο μου"

Επιστολές Πανελλαδικών: Γράφει στα «Φοιτητικά Νέα» υποψήφιος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020: 

"Ήθελα να σπουδάσω στο τόπο μου! Ήθελα να αριστεύσω στο τόπο μου! Ήθελα να επενδύσω τις γνώσεις μου στον τόπο μου ήθελα να προσφέρω για τον τόπο μου!!


Και εν μέρει πίστεψα ότι τα κατάφερα! Έδωσα Πανελλαδικές το 2018-2019 επιλέγοντας το τρίτο επιστημονικό πεδίο και κατάφερα να συγκεντρώσω 17.900 μόρια χωρίς να καταφέρω να πετύχω στη πρώτη μου επιλογή που ήταν η Ιατρική!

Με θέληση πίστη και πείσμα αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω! Έγραψα καλά συγκέντρωσα 18.400 μόρια (παλαιό σύστημα) αλλά εξαιτίας ενός λάθους κινδυνεύω να βρεθώ πάλι από κει που ξεκίνησα! Τώρα τι μένει να πω στον εαυτό μου; Πώς να τον ξεγελάσω, πως να μερέψω τη ψυχή μου και να της κρύψω την αλήθεια;

Πώς να παρηγορήσω τη σκέψη μου; Πώς να πιστέψω το απίστευτο; Πώς να κατανοήσω την ανευθυνότητα και την προχειρότητα με την οποία μας αντιμετωπίζει το Υπουργείο Παιδείας; Δεν είμαστε αριθμητικές μονάδες που προσθαφαιρούνται! Είμαστε άνθρωποι που πιστέψαμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε το αδύνατο και να το κάνουμε δυνατό!

Δώσαμε ένα δίκαιο αγώνα δύο χρόνια και είχαμε στόχους και όνειρα! Αλλά ποιος από εκείνους που κατέχουν υψηλές κυβερνητικές θέσεις μπορεί να καταλάβει τον κόπο, τον αγώνα και το ξόδεμα της ψυχής μας;

Ζούμε σε μια Ελλάδα που μας πληγώνει τραυματίζοντας με το πιο σκληρό και ανηλεή τρόπο τις ψυχές μας!! Δεν είμαστε υποψήφιοι κατώτεροι των άλλων! Απαιτούμε από το Υπουργείο να κατανοήσει την κατάσταση και να πράξει το σωστό! Ζητάμε δικαιοσύνη και αλήθεια!

Να μας αποδοθεί το ποσοστό των θέσεων που δικαιούμαστε!!! Ζητάμε να διορθωθεί το λάθος !!! Δώστε μας πίσω το όνειρο μας που με τόσο κόπο και προσπάθεια κατακτήσαμε!!! Δώστε μας την ελπίδα που τόσο απέλπιδα χρειαζόμαστε!!!

Δώστε μας αυτό που δίκαια και νόμιμα μας ανήκει!

Δώστε μας το μέλλον που μας αξίζει!!"

Ένας απεγνωσμένος υποψήφιος

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

*Τις επιστολές σας μπορείτε να τις στέλνετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr