Αποτελέσματα, Βαθμολογίες για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών 2020

Αποτελέσματα, Βαθμολογίες για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών 2020 

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν, σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 13.00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» για τα αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων καθώς μέσα από την κεντρική σελίδα θα αναρτηθούν και τα αναλυτικά Στατιστικά για τα Ειδικά Μαθήματα των Πανελλαδικών 2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μ.Δ. θα ισχύσει ως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του μηχανογραφικού Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής του Μ.Δ. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Τι λένε στα «Φοιτητικά Νέα» οι «Πρώτοι των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020. Δείτε εδώ τις συνεντεύξεις τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Βάσεις και τις Εκτιμήσεις των Βάσεων.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr