Ο Άγγελος Αγγελούσης αποφοίτησε από ΙΕΚ, έδωσε Πανελλαδικές και συγκέντρωσε 19.655 μόρια!

Ο Άγγελος Αγγελούσης απόφοιτος ΙΕΚ έδωσε Πανελλαδικές και συγκέντρωσε 19.655 μόρια!

Πρώτοι των Πρώτων Πανελληνίων 2020: Ο Άγγελος Αγγελούσης, από το 6ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, έδωσε για πρώτη φορά Πανελλαδικές εξετάσεις, σημειώνοντας 19.655 μόρια και μίλησε στα «Φοιτητικά Νέα» για τα σχέδιά του.

Ο Άγγελος μοιράστηκε μαζί μας πως ο βασικός στόχος του είναι να σπουδάσει Εργοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο αυτό.


Λέει στα «Φοιτητικά Νέα» πως, αρχικά, τον ενδιέφερε ο τομέας της Υγείας. Έτσι, πριν μερικά χρόνια, ξεκίνησε τη φοίτησή του σε ΙΕΚ Βοηθών Εργοθεραπείας, γιατί θεώρησε το αντικείμενο πολύ ενδιαφέρον και θέλησε να προχωρήσει τις Σπουδές του περαιτέρω.

Με την ολοκλήρωση των Σπουδών του εκεί, μας δηλώνει πως ευελπιστεί κυρίως να γίνει καλός στο αντικείμενό του, και μέσω αυτού να αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Μας φανερώνει πως το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς του ήταν σίγουρα πολύ απαιτητικό, αν και επισημαίνει πως η πανδημία έδωσε, με κάποιους τρόπους, σε όλους πιο πολύ χρόνο για να ασχοληθούν με τα εξεταζόμενα μαθήματα, μιας και δεν χρειαζόταν να πηγαίνουν στο σχολείο.

Ο Άγγελος δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα» πως έβρισκε χρόνο για ουσιαστική ξεκούραση (αλλά όχι πάντα). Αναφέρεται, βέβαια, και στα χόμπι του:

«Όσον αφορά τα χόμπι, ‘κλειδώθηκαν’ μέσα στο συρτάρι για ένα χρόνο.»

Συμβουλεύει τους μαθητές να κοιμούνται καλά, καθώς βοηθάει πραγματικά στη μνήμη, αλλά και γενικότερα στην απόδοση, και θεωρεί πως ένα ήσυχο περιβάλλον βοηθάει πολύ στη μελέτη.

Όταν είδε τα αποτελέσματα, ο Άγγελος μας είπε:

«Δεν το πίστευα! Όσο για την προσπάθεια μου, από ό,τι φάνηκε, ήταν αποδοτική.»

Επίσης, μας μιλά για την οικογένειά του:

«Η οικογένεια μου με στήριξε πάρα πολύ, όλη τη χρονιά, με κάθε δυνατό τρόπο και τους οφείλω τουλάχιστον ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Για τους μαθητές, μας εκφράζει:

«Είναι πολύ σημαντικό να κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν τα όνειρά τους. Στους επόμενους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2021, βέβαια, ένα έχω πω: υπομονή, ένας χρόνος είναι...»

Τέλος, για την αξία του Σχολείου, μας λέει:

«Θεωρώ πως από το σχολείο κάθε νέος έχει να κερδίσει πολλά θετικά, που θα τον συνοδεύουν για όλη του τη ζωή μάλιστα. Έτσι, καλό είναι να δίνεται και η ανάλογη σημασία σε αυτό.»

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2020 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr