Η υποψήφια Ίρις Αικατερίνη Καμπέρογλου σημείωσε 19.475 μόρια - «Εισιτήριο» για τη Νομική Αθηνών

Η υποψήφια Ίρις Αικατερίνη Καμπέρογλου σημείωσε 19.475 μόρια - «Εισιτήριο» για τη Νομική Σχολή Αθηνών

Πρώτοι των Πρώτων Πανελληνίων 2020: H Ίρις-Αικατερίνη Καμπέρογλου, 17 ετών και απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης, σημείωσε 19.475 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 και μοιράστηκε με τα «Φοιτητικά Νέα» τις σκέψεις και τις φιλοδοξίες της.

Μας αναφέρει πως την Παρασκευή το πρωί (10 Ιουλίου 2020), με μεγάλη χαρά, πληροφορήθηκε για την επιτυχία της στις εξετάσεις. Είχε επιλέξει την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών και στόχος της είναι η Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ).


Δηλώνει στα «Φοιτητικά Νέα» πως αυτή η επιτυχία της αποτελεί ασφαλώς ένα πρώτο βήμα στον μεγάλο και συναρπαστικό δρόμο της ζωής και πως η ανυπομονησία της να ακολουθήσει το δρόμο αυτόν είναι μεγάλη! Συγκεκριμένα, μας διευκρινίζει:

«Ίσως να μη γνωρίζω ακόμα ακριβώς πού θα με οδηγήσει, αλλά σκοπός μου είναι να απολαύσω τη διαδρομή. Ελπίζω μέσα από τις σπουδές μου και κάθε άλλη επιλογή μου να φτάσω πιο κοντά στα όνειρά μου και να καλλιεργώ αυτά που είναι πολύτιμα για εμένα. Ο δρόμος αυτός που ανοίγεται μπροστά μου είναι ανηφορικός, έχει δυσκολίες και λακκούβες. Καθόλου, όμως, δε με φοβίζει αυτό, γιατί γνωρίζω ότι θα έχω πάντα στο πλευρό μου υπέροχους ανθρώπους, να με στηρίζουν και να πιστεύουν στις δυνάμεις μου.»

Η Ίρις-Αικατερίνη ευχαριστεί την οικογένειά της, τους γονείς της, το σχολείο της, τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της, αλλά και τους φίλους της. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, μας λέει, δε θα είχε φτάσει μέχρι εδώ, ούτε θα είχε τη δύναμη να συνεχίσει.

Δεν ξεχνά, όμως, και τους μαθητές που θα κληθούν να εξεταστούν στις επόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις, και τους αφήνει ένα σημείωμα με σεβασμό και κατανόηση γι’ αυτούς:

«Αν έπρεπε να δώσω κάποια συμβουλή στα παιδιά που προετοιμάζονται τώρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2021, θα κατέφευγα σε λόγια τετριμμένα, αλλά πέρα για πέρα αληθινά. Χρειάζονται οπωσδήποτε: συστηματικό διάβασμα, προγραμματισμός των κινήσεων και ασχολιών, αυτοπεποίθηση και καλή διαχείριση του άγχους.»

Ακόμη, μας μιλά για την αξία του Σχολείου:

«Είναι σημαντικό να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το σχολείο μας και να εμπιστευόμαστε τους καθηγητές μας.»

Καταλήγει με ένα ελπιδοφόρο και κατευθυντικό μήνυμα για όλους:

«Το σπουδαιότερο είναι να επιλέξουμε κάτι που μας αρέσει, να θέσουμε στόχους που έχουν πραγματική αξία για εμάς και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τους πετύχουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι "δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω".»

Ίρις Αικατερίνη Καμπέρογλου

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Προσοχή: Αν θέλεις και εσύ να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για κάθε νέα ανάρτηση που αφορά τις Πανελλήνιες, Μηχανογραφικό, Συμβουλές, Εκτιμήσεις Βάσεων, Αποτελέσματα Βάσεων πατήστε εδώ.

Περισσότερα άρθρα για τους Πρώτους των Πρώτων Πανελλαδικών 2020 μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλαδικές 2020. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr