Πανελλήνιες (Αγγλικά): Δείτε ΕΔΩ τα Θέματα και τις Απαντήσεις

Πανελλήνιες (Αγγλικά): Δείτε ΕΔΩ τα Θέματα και τις Απαντήσεις

Θέματα Λύσεις Πανελλήνιες 2020: Ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 με το μάθημα των Αγγλικών οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζομένων ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους φοιτητές τόσο των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα.

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός στο μάθημα των Αγγλικών.


Υπενθυμίζεται, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών είναι τρεις ώρες.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Αγγλικά που διαγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις. 

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο καθώς μετά την ανάρτηση των Θεμάτων η ομάδα του «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσει σε άμεσο χρόνο τις Απαντήσεις και τον Σχολιασμό των θεμάτων.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 θα συνεχιστούν στις 2 και 3 Ιουλίου με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο, αντίστοιχα. Αυτή η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4 Ιουλίου). Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7)

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα μπορείτε να το δείτε εδώ

Εκατό χιλιάδες περίπου υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 διεκδικούν 77.970 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σήμερα στο μάθημα των Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα, εκτός των Αγγλικών για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 09:30 π.μ., και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο πρέπει να προσέλθουν μέχρι τις 17:00 μ.μ.

Τα θέματα θα γίνουν γνωστά μέσα από το παρόν άρθρο του «Φοιτητικά Νέα».

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων των Πανελλαδικών 2020 μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

Παρακάτω θα αναρτώνται τα θέματα οι απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων του μαθήματος Αγγλικά LIVE στο παρόν άρθρο. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ (ΑΓΓΛΙΚΑ)
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019ΑΓΓΛΙΚΑ

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Λύσεις για το μάθημα Αγγλικά.

Τα Θέματα

Τα θέματα του μαθήματος Αγγλικά θα αναρτηθούν ΕΔΩ.

Οι Απαντήσεις

Οι Απαντήσεις του μαθήματος Αγγλικά θα αναρτηθούν ΕΔΩ.

Σχολιασμός Θεμάτων

Ο Σχολιασμός των Θεμάτων του μαθήματος Αγγλικά θα αναρτηθεί ΕΔΩ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα τις Απαντήσεις και τον σχολιασμός καθώς το άρθρο θα ανανεώνεται!

SOS: Την ενημερωτική σελίδα των υποψήφιων φοιτητών μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ. 

Το πρόγραμμα των Ειδικών Μαθημάτων

Τα μηχανογραφικά

Εκτιμήσεις Βάσεων 2020

Τα «Φοιτητικά Νέα», σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, θα μεταδίδουν τις λύσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων. Μείνετε Συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr