Επιστολή υποψηφίου ΕΠΑΛ προς την επιτροπή εξετάσεων για θέματα που δεν υπήρχαν στην ύλη

Επιστολή υποψηφίου ΕΠΑΛ προς την κεντρική επιτροπή εξετάσεων για θέματα που δεν υπήρχαν στην ύλη

Επιστολές Υποψηφίων Πανελλαδικών: Ανοιχτή επιστολή υποψηφίου ΕΠΑΛ στα «Φοιτητικά Νέα» προς την κεντρική επιτροπή εξετάσεων για θέματα που δεν υπήρχαν στην ύλη. Αναλυτικά η επιστολή:

"Αξιότιμη κεντρική επιτροπή εξετάσεων,


Είμαι ο Παναγιώτης, είναι η δεύτερη χρονιά που δίνω πανελλήνιες πέρυσι (2019) έδωσα πανελλήνιες με σκοπό να πετύχω την εισαγωγή μου στην Σχολή της Αστυνομίας, όμως δεν τα κατάφερα. Αλλά κατάφερα να περάσω στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Αλλά αποφάσισα να κυνηγήσω το όνειρο μου και να ξαναδώσω πανελλήνιες ώστε να καταφέρω την εισαγωγή μου στην Αστυνομία και έτσι ξανάδωσα Πανελλήνιες φέτος (2020). Ενώ έγραψα παρά πολύ καλά σε όλα τα μαθήματα, χθες (29/6/20) έδωσα το μάθημα ηλεκτρικές μηχανές ΕΠΑΛ και ενώ είχα διαβάσει πάρα πολύ, διαπίστωσα όπως όλα τα παιδιά πως τα θέματα Δ3, Δ4 δεν υπήρχε στην ύλη του σχολικού βιβλίου και δεν έχει υπάρξει ξανά σε πανελλήνιες εξετάσεις!

Μια χρονιά μισή όπου τα μαθήματα ήταν λιγοστά όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στα φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα με το κόστος για του γονείς να είναι ακόμα μεγαλύτερο και το άγχος για τα παιδιά διπλάσιο, όλοι περιμέναμε πως το υπουργείο θα βοηθήσει στην επιλογή θεμάτων και δεν θα καταστρέψει τα όνειρα μας!

Παρακαλώ πολύ να επανεξετάσετε τα θέματα και να κάνετε ότι είναι καλύτερο για όλους τους υποψηφίους. Επίσης θα ήθελα να τονίσω πως το μόνιμο παράπονο όλων όσοι είμαστε στο ΕΠΑΛ είναι πως κανείς δεν ασχολείται με εμάς παρά μόνο με τα Γενικά Λύκεια. Ελπίζω να δώσετε την ανάλογη προσοχή.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας"

Ηλεκτρικές μηχανές: Τα ερωτήματα Δ2-Δ3-Δ4 είναι εκτός λογικής Πανελλαδικών και δεν θα έπρεπε να ζητηθούν

Ηλεκτρικές Μηχανές: Θέματα, Λύσεις (ΕΠΑΛ) Πανελλήνιες 2020

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr