Θέματα Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2020

Θέματα Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2020

Στο μάθημα προσανατολισμού Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι μαθητές στα Γενικά Λύκεια της χώρας. Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα θέματα του μαθήματος Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον που διαγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020. 


Μετά τις εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, συνέχεια έχουν τα μαθήματα ειδικότητας για τους υποψήφιους των ΓΕΛ. Το πρόγραμμα για τα ειδικά μαθήματα μπορείτε να το δείτε εδώ100.000 περίπου υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 διεκδικούν 77.970 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Οι μαθητές των ΓΕΛ θα κληθούν να εξεταστούν σήμερα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ομάδα Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ..

Θέματα Ανάπτυξη Εφαρμογών

Ημερήσια

Εσπερινά

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Οι απαντήσεις και ο σχολιασμός των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr