Απαντήσεις θεμάτων ΕΠΑΛ Μαθηματικά (Άλγεβρα) Πανελλήνιες 2020

ΕΠΑΛ: Απαντήσεις θεμάτων Μαθηματικά (Άλγεβρα) Πανελλήνιες 2020

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα σου παρουσιάσουν μέσα από το παρόν άρθρο τις απαντήσεις / λύσεις των θεμάτων του μαθήματος Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τις λύσεις των θεμάτων του μαθήματος Μαθηματικά (Άλγεβρα) που διαγωνίζονται σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2020.


Δεύτερη μέρα πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα (Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020) για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ με το τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας που διαγωνίζονται, αυτό της Άλγεβρας, με 100.000 περίπου υποψηφίους (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) να διεκδικούν 77.970 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ..

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρουσιάσουν σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς τις απαντήσεις.

Λύσεις Μαθηματικών (Άλγεβρα)


Μείνετε συντονισμένοι καθώς οι λύσεις αναρτώνται σταδιακά!


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Τι απαντήσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr