Σχολιασμός Μαθηματικών (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2020

Σχολιασμός Μαθηματικών (ΓΕΛ) Πανελλήνιες 2020

Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2020 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ενημερώνουν πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθεί ο σχολιασμός των θεμάτων των Μαθηματικών.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Μαθηματικά που διαγωνίζονται σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 οι χιλιάδες υποψήφιοι απόφοιτοι ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων. 


Δεύτερη μέρα πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα (Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020) για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με 100.000 περίπου υποψηφίους να διεκδικούν 77.970 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Οι μαθητές των ΓΕΛ θα κληθούν να εξεταστούν στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα των Μαθηματικών θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ..

Σχολιασμός Μαθηματικών

Ο Σχολιασμός των θεμάτων από τον ΟΕΦΕ:

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Τα θέματα των Μαθηματικών Προσανατολισμού είναι κλιμακούμενης δυσκολίας και καλά διατυπωμένα. Απευθύνονται σε καλά διαβασμένους και προετοιμασμένους μαθητές, οι οποίοι έχουν κατανοήσει σε βάθος την ύλη και έχουν ευχέρεια στις πράξεις. Καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης.

Για να γράψει ένας μαθητής καλά θα έπρεπε να έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία για παραπάνω από ένα χρόνο, καθώς απαιτούνταν γνώσεις από προηγούμενες τάξεις του Λυκείου. Οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί επαρκώς μπορούσαν να προσεγγίσουν και να ξεπεράσουν το 10.

Συγχαρητήρια στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων διότι τα θέματα ίσως είναι τα καλύτερα των τελευταίων ετών!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

Τα θέματα και τον σχολιασμό των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr