Υποψήφιοι Πανελληνίων: Το σχέδιο για την ημερομηνία επιστροφής στις τάξεις και πανελλαδικές

Υποψήφιοι Πανελληνίων: Το σχέδιο για την ημερομηνία επιστροφής στις τάξεις και πανελλαδικές

Πανελλήνιες 2020: Δεδομένο θεωρείται πως η αρχή για την επιστροφή στην μερική κανονικότητα θα γίνει στις 4 Μαΐου με το άνοιγμα των μικρών καταστημάτων, των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής. Θα ακολουθήσει η κατάργηση του 13033 ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα αρχίσουν να λειτουργούν οι καφετέριες και τα εστιατόρια χρησιμοποιώντας όμως, μόνο τους εξωτερικούς χώρους.

Την εμφάνιση τους παράλληλα θα κάνουν στους δρόμους της Αθήνας περισσότερα μέσα μεταφοράς ενώ και το μετρό και ο ηλεκτρικός θα κάνουν πιο τακτικά δρομολόγια.


Το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την ημερομηνία διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίες πιθανότατα θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουλίου. Η Νίκη Κεραμέως έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παράτασης του σχολικού έτους μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ η σχολική χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό της 1ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, στις 11 Μαΐου το κουδούνι θα χτυπήσει μόνο για την Γ΄ λυκείου προκειμένου να ολοκληρώσουν οι μαθητές την ύλη του Μαρτίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Στις 25 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για την Α΄ και Β΄ λυκείου αλλά και για τις τάξεις του γυμνασίου και 1η Ιουνίου θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές του δημοτικού.

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr