Υπουργός Παιδείας: Οι Πανελλήνιες 2020 θα γίνουν με την ύλη που θα έχει διδαχθεί στην τάξη!

Υπουργός Παιδείας: Οι Πανελλήνιες 2020 θα γίνουν με την ύλη που θα έχει διδαχθεί στην τάξη!

Πανελλαδικές 2020: Μείωση της εξεταστέας ύλης και πανελλήνιες εξετάσεις κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία (Ιούνιο ή Ιούλιο) προγραμματίζει το υπουργείο Παιδείας, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους αγχωμένους μαθητές της Γ' Λυκείου. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, δηλώνει ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα λάβει όλα τα μέτρα, που μπορεί να χρειαστούν ώστε οι πανελλαδικές να μην γίνουν τον Σεπτέμβριο.

«Η χρονιά δεν θα χαθεί και οι πανελλαδικές θα γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην καθιερωμένη ημερομηνία. Η περίπτωση να γίνουν τον Σεπτέμβριο είναι μόνο εάν οι ειδικοί απαγορεύσουν την παρουσία υποψηφίων στην ίδια αίθουσα» σημείωσε σήμερα (30/3) η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ΕΡΤ.


«Ακόμη κι αν ανοίξουν τα σχολεία, ακόμα και τον Μάιο, θα υπάρξει μείωση ύλης, ενδεχομένως επέκταση του σχολικού έτους ώστε να γίνουν οι Πανελλαδικές μέχρι τον Ιούλιο, ενδεχομένως και με μικρότερο αριθμό υποψηφίων στην αίθουσα», είπε η Υπουργός και διευκρίνισε πως «εξεταστέα ύλη θα θεωρηθεί ό,τι έχει διδαχθεί σε φυσική αίθουσα».

Για ότι νεότερο για τις Πανελλαδικές 2020, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ροής ειδήσεων της κατηγορίας "Πανελλήνιες" του «Φοιτητικά Νέα», μείνετε συντονισμένοι!

Οι δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας:

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr