Τι είπε ο Πρωθυπουργός στους Υποψήφιους των Πανελλαδικών 2020

Τι είπε ο Πρωθυπουργός στους Υποψήφιους των Πανελλαδικών 2020

Πανελλαδικές 2020: Στη διάρκεια της παρουσίασης, των ψηφιακών εργαλείων που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία, με στόχο να διαταραχθεί το δυνατόν λιγότερο η σχολική χρονιά, μετά τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν λόγω του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό και μάλιστα καθησύχασε τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020 λέγοντας ότι «οι Πανελλήνιες θα γίνουν, έχουμε δεσμευτεί, ελπίζουμε όλα να πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάλογα με το πόσο θα κρατήσει αυτή η περιπέτεια.

Ο κόπος σας δεν πάει χαμένος, η χρονιά δεν χάνεται και θα πρέπει να συνεχίσετε και να προσαρμοστείτε όπως και όλοι μας σε αυτές τις ειδικές αντιξοότητες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και βέβαια με καλή διάθεση όλοι να συμμετέχουμε όσο πιο πολύ μπορούμε με τα καινούργια ψηφιακά εργαλεία τα οποίας μας δίνει το υπουργείο και τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας».


Επίσης ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η τεχνολογία μπορεί να καταστεί σύμμαχός μας στην περίπτωση αυτή και ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες της εκπαίδευσης για τη συμβολή τους στο εγχείρημα αυτό.

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr