Επίσημα τέλος οι Πανελλαδικές 2019: Τα θέματα στα Ιταλικά

Επίσημα τέλος οι Πανελλαδικές 2019: Τα θέματα στα Ιταλικά

Πανελλαδικές 2019: Στο τελευταίο μάθημα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, στα Ιταλικά διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι ένταξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Από το Υπουργείο Παιδείας δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα τα θέματα των Ιταλικών.


Για τα θέματα του ειδικού μαθήματος 'Ιταλικά' πατήστε ΕΔΩ.

Έως 15 Ιουλίου η οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου

Το τελευταίο βήμα που έχουν να κάνουν φέτος οι υποψήφιοι είναι η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Από την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://exams.it.minedu.gov.gr, επιλέγοντας «Οριστικοποίηση».

Οι υποψήφιοι φέτος θα πρέπει να είναι επιπλέον προσεκτικοί στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, καθώς σε αυτό είναι αποτυπωμένος ο νέος «χάρτης» της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στον οποίο δεν υπάρχουν ΤΕΙ, παρά μόνο πανεπιστήμια.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η προθεσμία της 15ης Ιουλίου είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Όπως έχει ενημερώσει το υπουργείο Παιδείας, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη, 9 Ιουλίου και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Παράλληλα, από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε να έχουν ανά χείρας τις τελικές προτιμήσεις τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα θέματα και τις λύσεις των μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2019.

Μηχανογραφικό 2019: Τι πρέπει να ξέρετε για τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων για τις Μετεγγραφές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr