Πανελλήνιες 2019 - Πυροσβεστική: Ενημέρωση για τις βεβαιώσεις ικανότητας

Πανελλήνιες 2019 - Πυροσβεστική: Ενημέρωση για τις βεβαιώσεις ικανότητας

Πανελλήνιες 2019: Ανακοίνωση σχετικά με την αποδοχή, από το Πυροσβεστικό Σώμα, των βεβαιώσεων ικανότητας του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στους κοινούς υποψηφίους των Σχολών των δύο Σωμάτων με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019.

Πιο αναλυτικά ανακοινώνεται ότι θα γίνονται δεκτές από το Πυροσβεστικό Σώμα οι βεβαιώσεις ικανότητας που θα χορηγούνται από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, στους κοινούς υποψηφίους με τις πανελλήνιες 2019 των δύο Σωμάτων, έπειτα από την επιτυχή συμμετοχή τους στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) του λιμενικού.


Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν τη σχετική βεβαίωση ικανότητας σε οποιαδήποτε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος (Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης, Επιτροπή Αθλητικών Δοκιμασιών ή Επιτροπή Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών) ή στη ΔΙ.Π.Υ.Ν. που υπέβαλαν την αίτηση συμμετοχής στο Διαγωνισμό κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως και την ημέρα λήξης της διενέργειας των ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος. Σε περίπτωση που οι προκαταρκτικές εξετάσεις του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενεργούνται σε μεταγενέστερο χρόνο των ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος, η εν λόγω βεβαίωση προσκομίζεται το αργότερο τη μεθεπόμενη ημέρα (ημερολογιακά) της ολοκλήρωσης των ΠΚΕ στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στις ανωτέρω Επιτροπές.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ενημερωτική σελίδα για τις Πυροσβεστικές Σχολές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2019.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr